>> CURSOS DE FOTOGRAFIA <<

Curs 1 Iniciació a la Fotografia Teòric-pràctic

Edició dissabte: 8 hores lectives en un mateix dissabte matí i tarda.

Propers cursos, consulta dates a: info@trainingphoto.es
Horari: consultar
Lloc: Barcelona - Preu 95€

A Training Photo tenim un mètode basat en exemples explicats d'una forma visual, amb les situacions més habituals que tot fotògraf aficionat ha de dominar en la seva vida familiar, social o en viatges per tal que els seves fotografies quedin perfectes.

T'agrada fer bones fotografies però no et mous de l'automàtic?La millor manera d'inicar-te a la fotografia és a través de la nostra fórmula que combina el fonamental de la teoria amb la pràctica individualitzada en un curs de fotografia intensiu en un dissabte matí i tarda.

Què aprendràs? (fàcilment, de manera relaxada i divertida) A utilitzar la teva càmera i totes les seves possibilitats, en un mode manual. Oblida't de l'automàtic!

A qui va dirigit? Aficionats a la fotografia sense necessitat de coneixements previs. El curs és vàlid tant per a càmeres compactes, híbrides o rèflex, està pensat per a que coneguis totes les seves possibilitats i els hi treguis el màxim rendiment. No et quedis sense plaça, t'apuntes?

TEMARI: El diafragma, la sensibilitat Iso, la velocitat, el balanç de blanc, la composició de la imatge, el color, fotografia de viatges, fotos en interior exterior, fotos amb moviment, contrallum, etc.

Preu: 160€ / 95€

VULL INSCRIURE'M


Curs 2 mig

Intensiu en dissabte

Propers cursos, consulta dates a: info@trainingphoto.es
Horari: consultar
Lloc: Barcelona

Si has fet algun curs d'iniciació recentment o fa ja un temps i coneixes una mica els temes bàsics de la fotografia: diafragma, velocitat, iso, prdunditat de camp, etc. és molt possible que trobis a faltar portar els teus coneixements a la pràctica real, fixar-los bé i avançar una mica més... doncs això és el que farem.

Amb aquest curs 2 Mig, consolidaràs el domini total de la teva càmera, és teòric-pràctic. Ens centrem en ajudar-te de manera pro-activa a que coneguis a fons els recursos de la teva càmera i els fonaments de la composició en fotografia i que això et porti a aconseguir millors imatges.

Què aprendràs? (fàcilment, de manera relaxada i divertida) Fotografia de retrat, fotografia de paisatge, fotografia en interiors, ús del flash, fotografia de viatge, fotografia al carrer, processat d'imatges, etc.

TEMARI: Tipos d'enfoc, objectius, medició de la llum, ús del flash, tècniques de retrat, temperatura de color, balanç de blancs personalitzat, histograma i la seva interpretació, tipologies d'arxius digitals RAW, JPG, TIF, composició de les imatges, recursos narratius.

Preu: 160€ - 95€

VULL INSCRIURE'M


Curs complet: cursos 1 + 2

Curs complet en dos dissabtes:16 hores lectives

Propers cursos, consulta dates a: info@trainingphoto.es
Horari: consultar
Lloc: Barcelona

Curs 1 nivell Iniciació - 8 hores.

Curs 2 nivell Mig - 8 hores.

El curso complet inclou: Nivell 1 Iniciació + Nivell 2 Mig Preu especial 170€ / ¡No et quedis sense plaça!

Què aprendràs? El nostre mètode està pensat per a que, basant-nos en exemples pràctics i didàctics, aprenguis a com fer bé aquelles fotografies que "se't resisteixen", ens ha passat a tots en els nostres inicis a la fotografia, sabem com ajudar-te.

En el curs d' Iniciación aprens ja f`àcilment a utilitzar la teva càmera en mode manual, que és la manera adequada per a dominar la càmera i no ella a tu; i en el nivell 2 Mig consolides i perfecciones tots els elements amb més profunditat.

A qui va dirigit?
Iniciació des de zero, si ja et sona algun concepte el consolides millor. Atenció personalitzada de com utilitzar la teva càmera per a treure-li el màxim rendiment. Practicaràs en interior i exterior, dominaràs la teva càmera en totes les situacions.

TEMARI: Obertura del difragma, velocitat d'obturació, profunditat de camp, maneres de disparar, distància focal, tipologia d'objectes, tipos d'enfoc, temperatura del color, balanç de blancs, enquadre, la composició, etc. 
Tractarem la fotografía de retrat, fotografía de paisatge, fotografia en interiors, ú del flash, fotografia de viatge, tractament d'imatges, etc.

Preu: 190€ - 170€

VULL INSCRIURE'M

CURSOS fRECUENTS

Els que veieu amunt són els nostres cursos de fotografia que anem repetint mensualment.

TALLERS I MONOGRÀFICS

Els següents cursos són tallers d'una temàtica concreta de fotografia.

CURSOS PRÀCTICS

Igualment, tots els nostres cursos y tallers són pràctics i divertits ;)

>> TALLERS TEMÀTICS <<

Fotografia de paisatge

Curs de 8 hores a Vilanova i la Geltrú

Propers cursos: consultar
Horari: matí i tarda
Lloc: Vilanova i la Geltrú

Què aprendràs? Aprendràs a com desenvolupar el procés creatiu, la composició i la percepció d'un paisatge a través de la càmera i aspectes tècnics de la fotografia de paisatge.

Per a les sessions pràctiques farem fotografies a la caiguda del sol.

TEMARI:
-10.30 a 12.00 El procès creatiu
-12.00 a 12.30 Descans
-12.30 a 13.30 Composició i percepció
-13.30 a 14.00 Aspectes tècnics
-14.00 a 16.00 Dinar en grup (opcional) 18€
-16.00 a 19.30 Sortida fotogràfica
Pràctiques a la platja i zona costera de Vilanova i la Geltrú

Preu: 85€ VULL INSCRIURE'M


FotografIa nocturna

Curs de fotografia nocturna urbana a Barcelona

Propers cursos, consulta dates a: info@trainingphoto.es
Horari: consultar
Lloc: Barcelona

Què aprendràs? En aquest curs veurem com aconseguir captar en imatges l'ambient nocturn, aquell moment amb una atmòsfera especial.
Aprendràs a fusionar la llum natural al vespre amb les llums artificials de la ciutat. Fotografiar els llums dels cotxes aconseguint l'efecte "rails de llum". Fer bones fotos amb l'ajuda d'un trípode.

A qui va dirigit? Aquest és un curs de nivell iniciació. Tractarem d'una manera fàcil i pràctica les qüestions a tenir en compte per a fer bones fotografies en ambient nocturn.

TEMARI:
- Iso i balanç de blancs.
- Trucs a utilitzar per a fotos sense trípode. 
- Exposició evaluativa o puntual. 
- Treballar amb temps d'exposició i/o obertura del diafragma.
- Saber en quin moment utilitzar el flash. 

Atenció; és recomendable portar trípode.

Preu: 35€ VULL INSCRIURE'M

 


Packs

 

Cursos en Pack (+econòmic)
Propers cursos, consulta dates i preus a: info@trainingphoto.es
Horari: consultar
Lloc: Barcelona

 

 Cursos a mida

Et donem classes particulars a preus competitius

Dissenyem un programa de formació a la teva mida en funció de les teves necessitats i el teu nivell de coneixements fotogràfics.

Si tens un grup format i vols organitzar un curs a mida de les vostres preferències no dubtis en contactar-nos, concretarem datestemariduradapreu a la mida de les vostres necessitats.

VULL INSCRIURE'M

 

>> CALENDARI CURSOS <<

Propers cursos, consulta dates a: info@trainingphoto.es

op