cursos training photo
fotografia cursos TRAINING PHOTO: CURSOS PRÀCTICS DE FOTOGRAFIA DIGITAL fotografia cursos

REGALA EXPERIÈNCIES FOTOGRÀFIQUES

fotowalk urbano barcelonaRegala una experiència fotogràfica amb les nostres targete regal per a cursos de fotografia.
Un regal pàctic i original

És molt senzill!


Regalar cursos

Vols fer un regal pràctic i original?

No t'ho pensis més! Regala un curs de fotografia

ATraining Photo t'oferim l'oportunitat de regalar una targeta regal per als nostres cursos de fotografia de forma fàcil i còmoda.

Per a regalar un curs:

1-Només has de posar-te en contacte amb nosaltres per email, formulari de contacte o telèfon, indicant quin curs vols regalar i t'enviarem al teu mail les dades bancàries per a que puguis fer el pagament.

2-Un cop fet el pagament t'enviarem per email una targeta regal personalitzada amb el nom de la persona que realizarà el curs per a que puguis imprimir-la i entregar-la.

3-Quan l'homenetjat/da sàpiga en quina data del nostre calendari de cursos li va bé realitzar-lo, ens confirma amb antel·lació la seva assistència via email per a fer la reserva de la plaça i... ja està! A gaudir d'un regal inoblidable.

Tot un any per usar la targeta regal, caduca als 12 mesos.

I recorda, si tens qualsevol dubte, posa't en contacte sense cap compromís.

Nosaltres fotografia barcelona Cursos fotografia barcelona Contacte preguntes freqüents FAQ fotografia barcelona avís legal Avís legal fotografia barcelona privacitat Privacitat inscripcions fotografia barcelona Reserves fotografia barcelona contacte On som disseny web barcelona Disseny web