cursos training photo
fotografia cursos TRAINING PHOTO: CURSOS PRÀCTICS DE FOTOGRAFIA DIGITAL fotografia cursos

FAQ - Preguntes freqüents

On s'imparteix el curs?
El punt de trobada canvia en funció del curs i de si es realitza en una aula o en exteriors. És important saber que d'ambdues maneres, els cursos sempre s'imparteixen en llocs cèntrics, de fàcil accès en transport públic i amb pàrking a prop. En el moment de la teva inscripció al curs, t'indicarem el lloc exacte on es realitza.

Com em puc inscriure a un curs?
-Envia'ns el formulari d'inscripció indicant les teves dades i el curs que t'interessa.
-En 48 hores rebàs un mail amb la disponibilitat del curs i el compte bancari on ingressar l'import del curs.
-En el moment en què ens arribi l'ingrès (48 hores) t'enviarem la confirmació de la teva inscripció

Quants alumnes hi ha en cada curs?
-Un mínim de 5 i un màxim de 10 ( a menys que al web s'indiqui una altra quantitat en la descripció d'algun curs en concret)

Què haig de portar al curs?
La teva càmera de fotos (amb la bateria carregada i amb una targeta de memòria), ganes d'aprendre i de compartir una experìencia agradable.

Puc regalar un curs?
I tant! Fes la inscripció indicant que és per un regal i t'enviarem una targeta regal per email. Pots indicar la data que t'interessa o pots deixar-la pendent per tal que la reservi l'homenetjat/a a la seva conveniència.

Qui són els fotògrafs de Training Photo?
Són professionals de la fotografia i instructors per vocació, capaços de transmetre els seus coneixements adaptats a les necessitats i al nivell dels coneixements de cada alumne.

Puc cancel·lar la meva inscripció a un curs?
Si avises amb 15 dies o més d'antel·lació abans de l'inici del curs, et retornem els diners o et canviem a un altre curs en una altra data.

Si avises amb 72 hores d'antel·lació pots canviar la data del teu curs com et convingui. Si avises amb menys de 72 hores (3 dies) no tindràs dreta a cap reclamació.

camara de fotos
fotowalk fotografico
fotgrafia nocturna
retrato exteriores
Nosaltres fotografia barcelona Cursos fotografia barcelona Contacte preguntes freqüents FAQ fotografia barcelona avís legal Avís legal fotografia barcelona privacitat Privacitat inscripcions fotografia barcelona Reserves fotografia barcelona contacte On som disseny web barcelona Disseny web